Onze zorgboerderijen

Boerderijcampus heeft drie locaties in Noordoost-Twente: voor kinderen, jongeren en volwassenen. Elke zorgboerderij kent een eigen focus en doelgroep, maar één ding is hetzelfde: het voelt er als thuis.

De zorgboerderijen van Boerderijcampus

Op de drie locaties van Boerderijcampus vinden mensen met een beperking een plek om waarde te creëren voor zichzelf en hun omgeving. Wij bieden een stabiele en veilige woon- en werkcampus voor kinderen, jongeren en volwassenen die graag willen meedoen in de maatschappij. Iedereen werkt mee en krijgt de kans om te ontdekken waar hij goed in is. 

Op onze locatie Erve Meinders in Tilligte wonen en werken volwassenen met een beperking. Je kunt er paardrijden of lessen volgen in onze manege. Ook voor kinderfeestjes en zakelijke arrangementen kun je bij Erve Meinders terecht.

Op onze locatie Erve Remerman in Denekamp wonen kinderen met een beperking. Onder professionele, liefdevolle begeleiding leren ze er spelenderwijs.

Op onze locatie Erve de Hooge Esch in Oldenzaal zetten jongeren hun volgende stap naar zelfstandigheid. Ze wonen hier en werken op de zorgboerderij in Tilligte.

Erve Remerman

Denekamp

lees meer

Erve De Hooge Esch

Oldenzaal

lees meer

Erve Meinders

Tilligte

lees meer

Voor wie is Boerderijcampus?

Iedereen is welkom bij Boerderijcampus. Kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking of gedragsproblemen vinden een fijne plek op een van de drie locaties en werken mee op de boerderij. Boerderijcampus biedt een breed scala aan (zorg)activiteiten, waaronder.

1-op-1 Begeleiding
Ambulante hulp aan huis
Crisisopvang
Dagbesteding en dagopvang
Leer- werkbegeleiding 

Bewonersverhalen