Een prachtige manege en professionele instructeurs

Onze manege op Boerderijcampus locatie Erve Meinders is een heerlijke plek voor paardenliefhebbers. Beginners en ervaren ruiters, met of zonder een beperking, jong en oud, iedereen is welkom op onze manege.

Samen met onze deelnemers zorgen we er elke dag voor dat onze manege in Tilligte er altijd spik en span uitziet. We beschikken over een nieuwe binnen- én buitenbak met alle mogelijke voorzieningen. En dat niet alleen. Bij onze professionele instructeurs volg je rijlessen die afgestemd zijn op jouw niveau en doel. We zorgen er samen voor dat je elke keer een beetje beter wordt. Samen gaan we voor jouw gekozen doel.

Soorten lessen

Iedereen begint in onze manege met zitlessen, zodat je de basis van het paardrijden goed onder de knie krijgt.

Proefles
Een proefles is bij ons altijd gratis.
We vinden het wel fijn als je je voordien wel even aanmeldt. 

Beginners
Voor iedere ruiter hebben we een paard of pony van de juiste hoogte. Kinderen leren we spelenderwijs omgaan met én rijden op onze paarden.

Gevorderden
Als je een ervaren ruiter bent, kijken we tijdens de zitles bij welke lesmogelijkheid je in kunt stromen.

Therapeutisch
Wij bieden op Boerderijcampus equitherapie en hippotherapie. Onze therapeutische trainingen zijn wetenschappelijk bewezen.

Events

Het hele jaar door organiseren we allerlei leuke events voor echte paardenliefhebbers. Zo organiseren we bijvoorbeeld de gaafste paardrijkampen, filmavonden met spannende paardenfilms en actieve kinderfeestjes.

Paardrijkamp

Elk jaar organiseren we een Boerderijcampus paardrijkamp. Twee dagen lang activiteiten, trainingen, gezelligheid en volop plezier met andere paardenliefhebbers. Ben jij erbij? Vraag naar de mogelijkheden.

Themadagen

Het hele jaar door organiseren we verschillende themadagen en -avonden, waarbij het paard centraal staat. Gezellige filmavonden en leerzame workshops, we doen het allemaal. Ook gaan we soms op stap naar droomlocaties voor echte paardenliefhebbers.

Kinderfeestjes

Heb je binnenkort een kinderfeestje? Vier het op Boerderijcampus! Van paardrijden tot spelletjes, quizzen en pannenkoeken bakken, bij ons kan het allemaal! Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op. Vier jouw feestje samen met ons!

We sparen voor een huifbed, help je ons?

Een huifbed is een stalen constructie gedragen door twee paarden. Tussen de paarden wordt een zeil gespannen waarop de deelnemer kan liggen. Door de beweging van de paarden, de warmte en de sfeer werkt een huifbed ontspannend en masserend. Heerlijk voor spastische of meervoudig gehandicapte mensen die zo bovendien de broodnodige beweging krijgen. Om iemand in het huifbed te leggen, is een tillift onmisbaar. Daarmee kunnen we meervoudig gehandicapten zonder zware inspanning vanuit de rolstoel in het huifbed tillen.

We hebben inmiddels bijna de helft van het benodigde bedrag binnen. Wil je ons financieel een stapje dichterbij onze droom brengen? Daar zijn we blij mee! Neem dan contact met ons op hoe je kunt bijdragen.

Onze paarden

We stellen onze paarden graag aan je voor, want we zijn erg trots op ze. Geen hindernis is ze te hoog! 
Kom je een keer kijken bij ons in de manege?

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over zitlessen of je aanmelden voor een (proef)les bij Paard & Manege op Boerderijcampus? Neem contact op met onze manege via 06-51278060 of manege@boerderijcampus.nl. Je kunt ook onderstaand formulier invullen voor meer informatie.