Manege

Groepslessen

Paardrijden: groepslessen

Er zijn groepslessen voor beginners, gevorderden en experts. In de lessen wordt gewerkt aan persoonlijke doelen en aan groepsdoelen. Om alle facetten van het paardrijden te belichten, doen we tijdens de lessen spelletjes en oefenen we met andere vormen van paardrijden. 

Een groep bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf ruiters. Wanneer er afmeldingen zijn en er twee of slechts één deelnemer overblijft, verkorten we de les naar een half uur. De kosten van de les blijven dan hetzelfde. Het is ook mogelijk om met je eigen paard aan de groepsles mee te doen.

Kom je kennismaken?

Regelmatig organiseren we een open instuif in onze manege. En een proefles is bij ons altijd gratis, daar is het immers een proefles voor. We vinden het wel fijn als we voordien weten dat je komt.

Kosten groepslessen

Een proefles is altijd gratis.

Een 10-rittenkaart voor een groepsles kost € 140,--. 

Meer weten over de groepslessen?

Wil je graag meer weten over groepslessen of je aanmelden voor een gratis proefles bij Manege Boerderijcampus? Neem contact met ons manege-team op via 06-51278060 of manege@boerderijcampus.nl of vul onderstaand formulier in voor meer informatie.