Voor gasten

Voor groepen en kinderen heeft Boerderijcampus een mooi aanbod aan activiteiten en producten. Vier jouw kinderfeestje of volg een workshop.

Voor gasten: van kookworkshops tot kinderfeestjes

Boerderijcampus is meer dan een zorgboerderij. Voor groepen en kinderen hebben we veel te bieden. Kom bijvoorbeeld paardrijden, volg een workshop met vriendinnen of laat ons je kinderfeestje organiseren. In onze gezellige boerderijwinkel 'Werk in de winkel' kun je terecht voor originele cadeautjes, zoals onze zelfgebakken Koekjes van Eigen Deeg en groentepakketten, een leuk vogelhuisje of een zelfgebreide knuffel.

Boerderijcampus voor groepsactiviteiten

Een gezellig 'doe-uitje' met bijvoorbeeld je vriendinnen, collega of als vrijgezellenfeestje? Bij Boerderijcampus Erve Meinders bieden we verschillende workshops. Wat je zoal kunt doen? Wat dacht van appeltaarten bakken? Of leren paardrijden als een echte amazone! Maar misschien ben jij meer een type om te knutselen, kettingen te maken of te mozaïeken. Alles kan, voor welke gelegenheid dan ook. Deze workshops kun je ook als kinderfeestje aanbieden. Wedden dat de kids zich top vermaken? Onze bewoners schuiven gezellig aan om mee te helpen. 

Heb je al veel over ons gehoord en zou je graag eens een rondleiding willen hebben over onze Boerderijcampus? Boek dan een rondleiding voor groepen. Tijdens de rondleiding kom je meer te weten over Boerderijcampus, onze bewoners, Werk in de Winkel, ons zorgaanbod en de activiteiten die we aanbieden. Als je wilt, kun je voor of na de rondleiding bij ons lunchen of iets drinken.  

Onze activiteiten voor groepen:

Rondleidingen
Cadeautjes en groentepakketten
Paardrijles
Kinderfeestjes
Workshops

 

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons!

Ben je geïnteresseerd in een van de bovengenoemde activiteiten of heb je zelf een idee voor een workshop of kinderfeestje waar wij je bij kunnen helpen? Neem contact met ons op via 0541 700 228 of zakelijk@boerderijcampus.nl.