Voor gasten

Cadeautjes en groentepakketten

Werk in de winkel: handgemaakte en zelfgekweekte producten

Alles wat we op Boerderijcampus maken of verbouwen, is te koop in onze boerderijwinkel Werk in de winkel. Aardappels, groente en fruit: echte Twentse streekproducten met zorg en liefde geteeld en geoogst door onze deelnemers. In de winkel vind je ook zelfgemaakte producten van natuurlijke en gerecyclede materialen, zoals jam, originele theepot-vogelhuisjes en bijzondere mozaïeken fruitschalen. Het maken van deze handgemaakte producten is precisiewerk waar veel geduld en aandacht voor nodig is. Natuurlijk zijn onze zelfgemaakte producten ook leuk om als cadeautje te geven. 

Genieten van een kop koffie

Op het erf van Boerderijcampus locatie Erve Meinders kom je heerlijk bij van een fiets- of wandeltocht met een kopje koffie en een Koekje van Eigen Deeg of een plak cake uit onze eigen keuken. Uiteraard zijn deze lekkernijen te koop bij Werk in de winkel.

Producten gemaakt door de bewoners

Al deze prachtige handgemaakte producten en lekkernijen zijn te koop bij Werk in de Winkel. Heb je interesse in een van de producten van de bewoners of heb je vragen, bel 0541 700 228 of mail naar zakelijk@boerderijcampus.nl.

De openingstijden van Werk in de Winkel zijn:

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.