Voor zakelijke gasten

Voor bedrijven en groepen heeft Boerderijcampus een mooi aanbod aan activiteiten en relatiegeschenken. Kom bijvoorbeeld zorgeloos vergaderen, vier een personeelsfeest of kom teambuilden!

Voor zakelijke gasten: van zorgeloos vergaderen tot teambuilden

Boerderijcampus is meer dan een zorgboerderij. Voor bedrijven en zakelijke aangelegenheden hebben we een mooi aanbod. Kom bijvoorbeeld zorgeloos vergaderen of teambuilden in het groen, volg paardrijlessen met je team of laat ons je personeelsfeest organiseren. We hebben ook een gezellige boerderijwinkel Werk in de Winkel waar je onder andere onze Koekjes van Eigen Deeg kunt bestellen. Met een activiteit bij of een relatiegeschenk van Boerderijcampus ben je als bedrijf op maatschappelijk verantwoorde wijze bezig. En dat is nog leuk ook!

Onze activiteiten voor bedrijven

De vergaderlocatie van onze Boerderijcampus Erve Meinders biedt je inspiratie, ruimte en ontspanning. Daarnaast biedt Boerderijcampus bedrijven arrangementen aan met een sociaal tintje, zoals teambuildingsessies of bedrijfsuitjes. Onder professionele begeleiding gaan collega’s aan de slag om zichzelf en elkaar als team beter te leren kennen en te versterken. Kom bijvoorbeeld samen paardrijden en ga daarna samen de keuken in. Bij onze teambuildingsessies staan vertrouwen en samenwerking centraal. Onze bewoners spelen een bijzondere rol bij de invulling van het arrangement.

Daarnaast stellen we relatiepakketten voor je samen. Die pakketten kunnen bestaan uit verse groentes uit eigen tuin, zelfgebakken koekjes of uit zelfgemaakte producten uit onze boerderijwinkel.

Een greep uit ons aanbod:

Zorgeloos vergaderen
Teambuilding
Bedrijfsuitjes
Relatiegeschenken en kerstpakketten
Rondleidingen
Werk in de winkel
Koekjes van Eigen Deeg

Meer weten over de mogelijkheden? Bel ons!

Ben je geïnteresseerd in een van de bovengenoemde activiteiten of heb je zelf een idee voor een workshop, bedrijfsuitje of feest waar wij je bij kunnen helpen? Neem contact met ons op via 0541 700 228 of zakelijk@boerderijcampus.nl.