Voor zakelijke gasten

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje: te paard door Nationaal Landschap Noordoost-Twente

Onze manege is een uitstekende uitvalsbasis om het Nationaal Landschap Noordoost-Twente te ontdekken. De prachtige, afwisselende omgeving biedt talloze mogelijkheden: van ontspannen paardrijden langs het water tot stoere ruiterspaden door de bossen. Wij bieden verschillende arrangementen voor een geslaagd teamuitje. Het maakt daarbij niet uit wat het niveau is van de deelnemers. Onze professionele instructeurs maken het voor iedereen mogelijk om ontspannen paard te rijden. 

Als afsluiter kun je na het paardrijden ook nog creatief in de keuken aan de slag. Bak een overheerlijke (appel)taart of cake. Maak eigengemaakte jam of bak samen met collega’s de lekkerste koekjes. Er is veel mogelijk, dus neem vooral contact met ons op als je zelf een idee hebt! Je kunt bij Boerderijcampus ook terecht voor teambuilding, zorgeloos vergaderen en originele relatiegeschenken.

 

Bedrijfsuitje organiseren bij Boerderijcampus?

Neem contact met ons op via 0541 700 228 of zakelijk@boerderijcampus.nl of vul onderstaand formulier in voor meer informatie en de mogelijkheden.