Aanmeldprocedure

Dit zijn de stappen die je als vertegenwoordiger en cliënt doorloopt.

Aanmeldprocedure

Je kind of volwassene aanmelden voor een zorgboerderij zonder helemaal goed te weten wat je moet verwachten. Wij begrijpen dat onzekere gevoel helemaal, het is niet altijd even makkelijk om los te laten. Hieronder proberen we je zo goed mogelijk aan te geven hoe het aanmelden in zijn werk gaat. Heb je naar aanleiding van deze informatie toch nog vragen? Je kunt ons dan het beste even bellen of mailen via info@boerderijcampus.nl. De procesbegeleider gaat je helpen om eventuele vragen of onduidelijkheden weg te nemen. 

De aanmelding

Onderaan deze pagina vind je een invulformulier waarmee je je kind of volwassene kunt aanmelden. Zodra deze aanmelding bij ons binnen is, neemt de procesbegeleider binnen een week contact met jullie op. We maken dan eerst een afspraak met elkaar voor een intake. Bij crisissituaties kan de intake dezelfde dag nog plaatsvinden. 

De intake

De intake vindt plaats bij jou thuis. Je vertelt ons over de hulpvraag die je hebt en hoe de situatie thuis is. Met die informatie kunnen wij vervolgens bepalen welke zorg nodig is en op welke locatie hij of zij het beste past. 

Na de intake

Als er directe opvang mogelijk is dan kunnen we meteen beginnen. Mocht er nog geen directe opvang mogelijk zijn, dan helpen we je eerst verder met tips en adviezen, zodat we straks goed voorbereid van start kunnen gaan. We kunnen ons voorstellen dat dit wachten enig ongeduld oplevert. We doen er dan ook alles aan om de aanvraag zo snel mogelijk af te handelen. 

Vul hieronder de gegevens in om je kind bij ons aan te melden: