Locatie Erve Meinders:

Wonen & Werken

Op Erve Meinders vinden jongeren en volwassenen met een beperking een fijne plek om te wonen en te werken.

Boerderijcampus Erve Meinders: voor wie?

We zijn er voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een psychische stoornis, maar ook voor mensen die vanuit Wajong, re-integratie- of leer-werktrajecten weer zinvol aan de slag willen. Mensen die prettig willen werken in een omgeving waar rust, aandacht, zorg en respect belangrijk zijn. De manege en Werk in de Winkel is voor iedereen toegankelijk, dus kom gezellig langs voor een kopje koffie of een origineel cadeautje. Ook voor kinderfeestjes en workshops, zorgeloos vergaderen, teambuilding, relatie- en kerstgeschenken en paardrijlessen kun je bij Erve Meinders terecht.

 

Zorgaanbod

Het zorgaanbod op Boerderijcampus Erve Meinders:

1-op-1 Begeleiding
Crisisopvang
Dagbesteding en dagopvang
Opvang na school, in het weekend en logeren
Wonen

Lees meer over onze (zorg)activiteiten. 

Op onze locatie Erve Meinders werken de deelnemers mee op de boerderij, in de manege of Werk in de Winkel waar we tuinbouw- en streekproducten verkopen. Iedereen krijgt de verantwoordelijkheid die bij hem past en leert zo waar hij of zij goed in is. Positieve energie en plezier staan voorop en dragen bij aan de eigen ontwikkeling. Als deelnemer op Boerderijcampus locatie Erve Meinders kom je met alle facetten van de boerderij in aanraking. Zo kun je de paarden verzorgen, stallen schoonmaken, het erf onderhouden, het land bewerken, oogsten of producten maken of verbouwen die we weer in Werk in de Winkel kunnen verkopen. Kortom, er is altijd wel een klus die bij je past en waar je voldoening uit haalt. 

Lijkt het je ook leuk om bij Boerderijcampus te komen wonen of werken? Lees dan meer over onze aanmeldprocedure.

De medewerkers van Erve Meinders

Het verhaal van Lieke

 Lieke woont op Erve Meinders en is erg blij met haar eigen plekje. Lieke vertelt er graag zelf over.

Kennismaken?

Wil je eens langskomen om te kijken of onze Boerderijcampus bij je past? Dat kan! Maak een afspraak via 0541 700 228 of info@boerderijcampus.nl. Je kunt ook gewoon eens langskomen om een kijkje te nemen in onze Boerderijwinkel ‘Werk in de winkel’ of een kopje koffie of thee komen drinken met iets lekkers erbij in ons café. Je kunt bij ons terecht van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Boerderijcampus locatie Erve Meinders
Tilligte